Szomorú apropóból született meg a Blogkóstoló történetének ezen fordulója. Olyan gasztrobloggerre emlékezünk aki színes palettájú házias , részletes blogot írt sokak örömére. Hajdu István László kiemelkedő szerepét a gasztrobloggerek között senki nem vitatja, receptjei számos médiafelületen megtalálhatóak voltak. Beszélgetős stílusú bejegyzései számomra olyanok voltak, mintha személyesen is ismernénk egymást, mint a fiú a szomszédból aki közvetlen és barátságos no meg segítőkész , mert nagyon az volt. Sajnos már fizikálisan nem lehet közöttünk de emlékét méltóképp megőrizzük . Meleg szívvel ajánlom mindenkinek az általa készített és közreadott recepteket a Kedvenc kajáink kicsiny konyhánkból blog felületén
Mottója :
” Az ételkészítés öröme és a hangulat a legfontosabb. Ezek nélkül nincs értelme hozzákezdeni. “
Nehezen választottam mert sokféle nemzet konyhájában otthon volt, jobbnál jobb receptekkel tarkított blogján többször körülnéztem. Olyan receptet választottam amit a nejével együtt készített , hisz Ők ketten egy egész voltak, mint ahogy a leírásaiból is kiderül . Baconbe göngyölt fűszeres pulykamájat választottam , változtatás nélkül készítettem annyi eltéréssel, hogy zsírt használtam étolaj helyett és pataki tálban sütöttem.
Az eredeti recept itt található :
Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj
Az emlékfordulót a Hogy meg tudjuk nézni blog háziasszonya Márti írta ki, ezúton is köszönöm a szervezést.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: