Simone gasztroságai

Gasztropajtira emlékezünk- Blogkóstoló külön forduló

Szomorú apropóból született meg a Blogkóstoló  történetének ezen fordulója. Olyan gasztrobloggerre emlékezünk aki színes palettájú házias , részletes blogot írt sokak örömére. Hajdu István László kiemelkedő szerepét a gasztrobloggerek között senki nem vitatja, receptjei számos médiafelületen  megtalálhatóak voltak. Beszélgetős stílusú bejegyzései számomra olyanok voltak, mintha személyesen is ismernénk egymást, mint a fiú a szomszédból aki közvetlen és barátságos no meg segítőkész , mert nagyon az volt. Sajnos már fizikálisan nem lehet közöttünk de emlékét méltóképp megőrizzük . Meleg szívvel ajánlom mindenkinek az általa készített és közreadott recepteket a Kedvenc kajáink kicsiny konyhánkból  blog felületén

Mottója :

” Az ételkészítés öröme és a hangulat a legfontosabb. Ezek nélkül nincs értelme hozzákezdeni. “

 

Nehezen választottam mert sokféle nemzet konyhájában otthon volt, jobbnál jobb receptekkel tarkított blogján többször körülnéztem. Olyan receptet választottam amit a nejével együtt készített , hisz Ők ketten egy egész voltak, mint ahogy a leírásaiból is kiderül . Baconbe göngyölt fűszeres pulykamájat választottam , változtatás nélkül készítettem annyi eltéréssel, hogy zsírt használtam étolaj helyett és pataki tálban sütöttem.

 

Az eredeti recept itt található :

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

 

 

Az emlékfordulót a Hogy meg tudjuk nézni blog háziasszonya  Márti  írta ki, ezúton is köszönöm a szervezést.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!