Simone gasztroságai

Töltött gombafejek

Csodás, friss  fehér és barna csiperkegombához jutottam hozzá tegnap, a feléből töltött gombafejek készültek, a másik feléből pedig egy nagyon finom gombaleves főtt. 
A töltött gombafejek nagyon gyorsan elkészülnek, húsok mellé köretként is megfelelő.
Az étel gluténmentes

Hozzávalók : 9 darab nagyobb fejű fehér csiperkegomba  , 7 darab barna csiperkegomba , 8  db fürjtojás, 10-15 deka reszelt sajt, himalája só

A gombafejeket jól megmossuk, a tönk részét kitörjük. Himalája sóval áthintjük. A gombafejeket szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 4 darab fürjtojást felverünk, a lereszelt sajt felét a tojásba keverjük sózzuk, majd a gomba üregébe töltjük.
A kimaradt gombafejekbe egy csipetnyi sajtot ,a maradék fürjtojást -óvatosan feltörve a héjat – beletesszük, majd az összes gombafej tetejére halmozunk egy kevés reszelt sajtot.
Alufóliával befedve puhára sütjük, majd egy picit rágrillezhetünk a tetejére. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!