Simone gasztroságai

Sült csirkecomb petrezselymes burgonyával

Klasszikus, amolyan álmomból felébresztve is bármikor típusú étel ez, az omlós finoman fűszerezett hús és a ropogós bőr szaftos keveréke.. Egy jó kis friss petrezselymes burgonya mellé és kész is a verhetetlen vacsora.

Hozzávalók : 4 darab egész csirkecomb farrésszel, vagy anélkül, himalája só, sültcsirke fűszerkeverék, egy csipetnyi őrölt fehérbors, 2 evőkanál kacsazsír, 7 darab nagyobb burgonya, 1 csokor friss petrezselyemzöld

A combokat jól átmossuk, majd egészben hagyva sózzuk, fűszerezzük, kevés zsiradékon lefedve puhára sütjük 160 fokon , majd a végén a grillfunkción pirosra ropogósra sütjük a bőrét. 

A burgonyákat megmossuk,megpucoljuk, kockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. A petrezselyem zöldjét apróra vágjuk, egy teáskanálnyi zsíron átforgatjuk és hozzáadjuk a leszűrt puhára főtt burgonyát és sózzuk. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!