Torokfájással küzdök ezért a konyhai tevékenységeimet minimálisra csökkentettem de hát enni azért kell….. kettő édesburgonya még a sorsára várt, gyors terepszemle a hűtő környékén és már kész is a könnyű ebéd, vagy uzsonna.
Hozzávalók : kettő darab édesburgonya, egy tonhalkonzerv ami sós vízben úszkál, 3 kanálnyi cottage cheese , egy kanálnyi tejföl, apróra vágott snidling, himalája só, egy csipetnyi őrölt bors, mozzarella golyók
Az édesburgonyákat alaposan átmossuk majd kettévágjuk és alufóliával letakarva puhára sütjük. Ha megsültek, a belsejét óvatosan kikaparjuk. ( ne kaparjuk ki teljesen, hogy maradjon tartása ! ) A tonhalat egy tálkába tesszük, ráadagoljuk a kikapart édesburgonyát, hozzáadjuk a tejfölt, a snidlinget és a cottage cheese-t sózzuk, borsozzuk és alaposan átkeverjük. A kapott masszát visszatöltjük az édesburgonyákba és mindegyik tetejére mozzarella golyókat teszünk. Előmelegített sütőben a sajt pirulásáig sütjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: