Simone gasztroságai

Tonhallal töltött édesburgonya

Torokfájással küzdök ezért a konyhai tevékenységeimet minimálisra csökkentettem de hát  enni azért kell….. kettő édesburgonya még a sorsára várt, gyors terepszemle a hűtő környékén és már kész is a könnyű ebéd, vagy uzsonna.

Hozzávalók : kettő darab édesburgonya, egy tonhalkonzerv ami sós vízben úszkál, 3 kanálnyi cottage cheese , egy kanálnyi tejföl, apróra vágott snidling, himalája só, egy csipetnyi őrölt bors, mozzarella golyók

Az édesburgonyákat alaposan átmossuk majd kettévágjuk és alufóliával letakarva puhára sütjük. Ha megsültek, a belsejét óvatosan kikaparjuk. ( ne kaparjuk ki teljesen, hogy maradjon tartása ! ) A tonhalat egy tálkába tesszük, ráadagoljuk a kikapart édesburgonyát, hozzáadjuk a tejfölt, a snidlinget  és a cottage cheese-t sózzuk, borsozzuk és alaposan átkeverjük. A kapott masszát visszatöltjük az édesburgonyákba és mindegyik tetejére mozzarella golyókat teszünk. Előmelegített sütőben a sajt pirulásáig sütjük.

 

P1090805

P1090806

P1090808

P1090815

P1090817

P1090818

P1090820

P1090825

P1090829

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!