Simone gasztroságai

Tárkonyos sertésragu leves

Szinte már egytálétel, annyira gazdag és laktató ez a leves, sok hússal és zöldségekkel készült, egy darabka tárkonnyal, csak az íze kedvéért 🙂 

Hozzávalók : 50 deka sertéscomb, 1 fej vöröshagyma, őrölt pirospaprika, őrölt fehérbors, őrölt kömény, friss tárkony, késhegynyi porított vargánya ételízesítő helyett, két maréknyi zöldborsó, kettő nagyobb burgonya, 1 közepes sárgarépa, 20 deka gomba, zsiradék, víz, a habaráshoz tejföl és liszt

A zsiradékon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel. A sertéscombot kockára vágjuk, beletesszük a pörköltalapba , sózzuk, borsozzuk, köménnyel hintjük, hozzáadjuk a tárkonyt , a kockázott sárgarépát és elkezdjük főzni. Mikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a  szeletekre vágott gombát, a zöldborsót, majd a legvégén a kockákra vágott burgonyát. Puhára főzzük, majd a rizs-vagy búzaliszttel kikevert tejföllel behabarjuk.

 

P1100309

P1100310

P1100313

P1100323

P1100328

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!