Simone gasztroságai

Magvas bundában sült csirkecombok paradicsomos madársalátával

Olyan régen volt nálunk rántott husi , hogy azt gondoltam ideje egy jó kis szaftos bundázottat készíteni. Volt bekevert magvas prézlim , azt is ideje volt elhasználni. Köret helyett pedig egy kis vitaminbombát készítettem friss madársalátából és paradicsomból egy kevés majonézzel. A panírozás nálam gluténmentes volt de természetesen a hagyományos alapanyagokkal ugyanaz a teendőnk. 

Hozzávalók : csirkecombok, csirkemell filé, himalája só, panírmorzsa belekevert magvakkal, tojás, búzaliszt ( vagy rizsliszt ) , zsiradék, madársaláta, friss paradicsom, 1 evőkanál majonéz. 

A húsokat besózzuk, majd állni hagyjuk. A panírozó készletet előkészítjük és a sótól átjárt húsokat bepanírozzuk ( liszt-felvert tojások- panírmorzsa ). Felhevített de nem tűzforró zsiradékban szép lassan átsütjük, hogy finom omlós és szaftos puha husit kapjunk. A madársalátát megmossuk, egy salátástálba tesszük, a paradicsomokat rákockázzuk és az egészet egy evőkanálnyi majonézzel átforgatjuk. Nem kívánt más köretet, így egy könnyed ebédet kapunk. Egyszerű és gyors étel, bármilyen húsból elkészíthető amit kedvelünk. 

 

P1110277

P1110280

P1110282

P1110284

P1110286

P1110288

P1110290

P1110294

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!