Simone gasztroságai

Füstölt makrélás szendvicskrém

Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de bazi nagy volt így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd. 

Hozzávalók : füstölt makréla húsa, mustár, tejföl, egy csipet fehérbors, hagyma, tojás, vaj, egy csepp citromlé

A makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A tojásokat keményre főzzük, és kockázzuk. Egy tálkába beletesszük a halhúst, rá a kockázott tojást, az apróra vágott hagymát,mustárral, tejföllel  és egy teáskanálnyi teavajjal jó átkeverjük, borsozzuk és a végén egy csepp citromlével megbolondítjuk. Olivabogyós stanglival kínáltam.

P1110641

P1110642

 

P1110647

P1110649

P1110656

P1110657

P1110658

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!