Simone gasztroságai

Olivaolajon sült vadlazac steak színes friss zöldségekkel, tökmaggal és őrségi tökmagolajjal

Igazodva a család kéréséhez, kalóriaszegény étel készült.
Egyre gyakrabban kerül az asztalra halféle, most egy natúron sült bőrös vadlazacsteak köré fontam a szálakat.

Hozzávalók :
Vadlazac steak, őrölt bors, himalája só, olivaolaj, a salátához friss jégsaláta, fürtös paradicsom, friss újhagyma, kaliforniai paprika, tökmag és tökmagolaj.

A lazacsteaket himalája sóval sózzuk, majd borsozzuk , forró olivaolajon átsütjük, a bőrét rajta hagyva.

A jégsalátát kockákra vágjuk, a paradicsomokat cikkekre, az újhagymát karikára, a kaliforniai paprikát hosszúkás forgácsokra.
A tányér közepére elrendezzük az összes saláta hozzávalót tetszőleges elrendezésben, megszórjuk az előtte kissé megpirított tökmagokkal, majd átlocsoljuk tökmagolajjal, 1-2 kávéskanálnyival.
A kész vadlazacfiléket ráhalmozzuk a saláta tetejére, és tálaljuk.
Jó étvágyat !


lazac01

lazac02

lazac03

lazac04

lazac05

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!