A szemközti kisboltban nagyon szép pecsenye kacsamájat kínáltak, vettem egy kilót gondoltam, megtöltöm vele hétvégén a csirkecombokat . Aztán gondoltam egyet és a felét kirántva elkészítettem szombaton. Frissen , ropogós és szaftos panírban sültek puhára- omlósra – illatosra 🙂
Hozzávalók : 50 deka pecsenye kacsamáj, himalája só, liszt, panírmorzsa, tojás, zsiradék, röszti , madársaláta, egy evőkanál majonéz.
A kacsamájakat panírozás előtt áthintjük sóval, majd hagyományos módon bepanírozzuk és bő zsiradékban lassú lángon puhára -aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedjük ki. A rösztit szintén aranybarnára sütjük, én most bolti kifagyasztottat használtam . A madársalátát alaposan átmossuk, majd egy evőkanálnyi majonézzel átkeverjük. Tálaláskor ízlés szerint kínáljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: