Simone gasztroságai

Pecsenyekacsa mája rántva , rösztivel , majonézes madársalátával

A szemközti kisboltban nagyon szép pecsenye kacsamájat kínáltak, vettem egy kilót gondoltam, megtöltöm vele hétvégén a csirkecombokat . Aztán gondoltam egyet és a felét kirántva elkészítettem szombaton. Frissen , ropogós és szaftos panírban sültek puhára- omlósra – illatosra 🙂

Hozzávalók : 50 deka pecsenye kacsamáj, himalája só, liszt, panírmorzsa, tojás, zsiradék, röszti , madársaláta, egy evőkanál majonéz.

A kacsamájakat panírozás előtt áthintjük sóval, majd hagyományos módon bepanírozzuk és bő zsiradékban lassú lángon puhára -aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedjük ki. A rösztit szintén aranybarnára sütjük, én most bolti kifagyasztottat használtam . A madársalátát alaposan átmossuk, majd egy evőkanálnyi majonézzel átkeverjük. Tálaláskor ízlés szerint kínáljuk.

P1120669

P1120675

P1120676

P1120678

P1120680

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!