Simone gasztroságai

Tavaszi vitaminsaláta színesen-ízesen

Színes -illatos, magában vagy bármilyen húsétel mellé köret helyett is kiváló választás ez a friss zöldségekből összeállított saláta. Vitaminkészleteink feltöltéséhez is ideális, akár egy kis tökmagolajjal, vagy valamilyen majonézes alapú mártással átkeverve is nagyon finom 🙂

Hozzávalók : madársaláta, sárgarépa, piros, sárga, zöld kaliforniai paprika, piros, sárga és fekete koktélparadicsom, póréhagyma, lucernacsíra, 4-5 darab tojás.

A madársalátát megmostam és egy szélesebb salátástálba halmoztam. A paprikákat apró kockákra , a koktélparadicsomokat félbe, a póréhagymát karikákra vágtam és a madársalátára igazgattam. A sárgarépákat lereszeltem és belekevertem a madársalátába. A lucernacsírákat a saláta tetejére szórtam. Kézzel kissé átmozgattam a kész salátát . A tojásokat keményre főztem, pucoltam majd kettévágtam és a saláta köré ültettem. Tökmagolajat és fokhagymás majonézmártást kínáltam mellé. Mindenki ízlése szerint választott. A saláta a sörben sült rozmaringos – fokhagymás csirke mellé készült. A saláta gluténmentes, laktózmentes, cukormentes.

P1120833

P1120835

P1120836

P1120838

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!