Simone gasztroságai

Fokhagymás pecsenyehús

Hazahoztam a friss sertéshúsokat, és a comb annyira gyönyörű volt, hogy muszáj volt lekanyarintani belőle pár szeletet és natúron fokhagymával és durvára őrölt borssal meghintve puhára ízesre sütni. Nagymama készítette így disznóvágások alkalmával amit a férfiak kenyérrel és valamilyen  savanyúsággal ettek, míg a többi fogás el nem készült. Gyorsan kész van és szerintem mennyei étel. 

Hozzávalók: 6-7 szelet sertéscomb , himalája só, négyféle bors durvára őrölve,  6 gerezd fokhagyma ,zsiradék, búzaliszt

A sertéscomb szeleteket sózzuk, borssal áthintjük majd mindkét felüket lisztbe mártva kevés zsiradékon elkezdjük sütni. Mikor a húst megfordítottam, ráreszeltem a fokhagymagerezdeket és puhára sütöttem. Bagett szeletekkel és csemege uborkával kínáltam.

P1130284

P1130291

P1130292

P1130302

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!