Hazahoztam a friss sertéshúsokat, és a comb annyira gyönyörű volt, hogy muszáj volt lekanyarintani belőle pár szeletet és natúron fokhagymával és durvára őrölt borssal meghintve puhára ízesre sütni. Nagymama készítette így disznóvágások alkalmával amit a férfiak kenyérrel és valamilyen savanyúsággal ettek, míg a többi fogás el nem készült. Gyorsan kész van és szerintem mennyei étel.
Hozzávalók: 6-7 szelet sertéscomb , himalája só, négyféle bors durvára őrölve, 6 gerezd fokhagyma ,zsiradék, búzaliszt
A sertéscomb szeleteket sózzuk, borssal áthintjük majd mindkét felüket lisztbe mártva kevés zsiradékon elkezdjük sütni. Mikor a húst megfordítottam, ráreszeltem a fokhagymagerezdeket és puhára sütöttem. Bagett szeletekkel és csemege uborkával kínáltam.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: