Csirkemellfilét készítettem és hogy ne akadjon meg a torkunkon 😀 készítettem rá egy igencsak kedvemre való pikáns ízű sajtos-tejszínes- mustáros fedést , amitől igazán szaftos lett, és az íze sem volt elhanyagolható. Mindemellett glutén és laktózmentes is lett, így diétába is kiválóan beilleszthető étel.
Hozzávalók : kettő egész filézett csirkemell, 2,5-3 dl laktózmentes tejszín, 25 deka laktózmentes gouda sajt, 4 evőkanálnyi mustár, só, zsiradék , a körethez rizs
A csirkemelleket szeletekre vágtam, majd besóztam . A tepsit kikentem zsírral, belefektettem a csirkemelleket. A tejszínt kikevertem a mustárral, belereszeltem a sajtot, alaposan elvegyítettem és a tepsibe fektetett csirkemellekre halmoztam a kapott masszát. 150 fokon aranyszínűre sütöttem . Gyors rizst főztem ki mellé köretnek. Gyors és egyszerű étel .
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: