Simone gasztroságai

Vargányagomba leves

Melengető, ízes és egyszerű gombaleves vargányagombából, egy kis gouda sajttal, hogy még pikánsabb legyen. Gyorsan kész van és ebben a téli hidegben igazán jól tud esni a forró leves .

Hozzávalók : 20 deka fagyasztott vargánya gomba, só, őrölt fehér bors, őrölt zöldbors, egy csipetnyi kakukkfű, laktózmentes tejszín, rizsliszt, víz. Gouda sajt levesbetétként.

A fagyasztott gombát vízben feltesszük főni, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk és puhára főzzük. Egy botmixer segítségével kissé átmixereljük, én hagytam benne nagyobb darabokat, majd a forrásban lévő levest a rizsliszttel elkevert laktózmentes tejszínnel behabarjuk. Gouda sajtot reszelünk és a forró leves tetejére halmozzuk.

vargánya

P1150893

P1150896

P1150898

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!