Simone gasztroságai

Maracujával sült csirkemellfilé

Kissé ellentmondásosnak tűnhet ez az összeállítás de higgyétek el, mennyei ! A kissé édessavanykás gyümölcshús és a ropogós maracuja mag a csirkemellen fergeteges találkozás!

Hozzávalók : csirkemellfilé, 2-3 darab érett maracuja- mikor kissé ráncos az a legfinomabb ! – só, kevés fehérbors, egy evőkanálnyi fehérbor , zsír vagy olivaolaj.

A csirkemelleket vékony szeletekre vágtam, sóztam , borssal áthintettem majd kevés zsiradékon átsütöttem. A maracuják belsejét kikapartam és a borral a visszamaradt zsiradékon átpirítottam. A kisütött csirkemelleket a maracujás szószba átforgattam . Villámgyors , egyszerű mégis különleges étel. Rizzsel tálaltam.

Gluténmentes, diétába is beilleszthető társítás

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!