Erőt, energiát adó vitaminokkal teli melengető leves. Elkészíteni olyan egyszerű, hogy még azok is nekiállhatnak akik nem gyakorlott háziasszonyok. Gyorsan kész, nagyon aromás , simogatóan selymes állagú .
Hozzávalók: szárzeller, édesburgonya, só, fehér bors , fél fej vöröshagyma, fürjtojás
A szárzeller felét kockákra vágtam. Egy nagy méretű édesburgonyát megfeleztem , megpucoltam és kockáztam. A vöröshagyma felét apróra kockáztam. Az összes zöldséget egyszerre lábasba tettem, felöntöttem meleg vízzel, sóztam – borssal meghintettem és puhára főztem. Mikor minden alkotóeleme puhára főtt, kézi turmixxal pürésítettem , átforraltam. A fürjtojásokat keményre főztem, pucoltam majd kettévágva a leveshez kínáltam . Ugye milyen egyszerű krémlevest főztem ? 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: