Simone gasztroságai

Kolbászos-kukoricás csirkemell

Nna ez  tényleg villámgyors étel lett, időhiánnyal küszködőknek ideális, és még diétába is beilleszthető ! Na, mit szóltok? Kell ma ennél jobb?

Hozzávalók : csirkemellfilé, ( nálam kettő egész csirkemellfiléből készült ) egy szál gyulai kolbász ( nem csípős ) , egy doboz kukoricakonzerv , só, frissen őrölt bors, zsiradék

A kolbászt karikákra vágtam majd zsiradékon átpirítottam. A csirkemelleket felkockáztam és a pirított kolbászkarikákra dobva készre pároltam- pirítottam. Sóztam, enyhén borsoztam- a kolbi kiolvadt ízeit szépen átveszi a csirkemell így nem kell agyonfűszerezni – majd hozzáadtam a kukoricát és alaposan  összevegyítettem. Ennyi, kész is . Finom és gyors vacsora lett. Azért azt elárulom, hogy az alján marad egy kis kolbászos zsiradék , nna én ebből locsolgattam azért a csirkemellre tálaláskor magamnak  😀

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!