Simone gasztroságai

Rákhússal töltött avokádó

Végtelenül egyszerű ám annál finomabb előétel . Extra gyorsan elkészül, semmi macera nincs vele. Törökországban az egyik kedvencünk volt. Hozzávalók: 2 egész érett avokádó, 15 deka garnéla, 2 kisebb paradicsom, 2-3 evőkanál majonéz, őrölt fehérbors, egy teáskanálnyi citromlé, egy kis gerezd pucolt fokhagyma, egy csipet só. A garnélákat kevés zsiradékon rózsaszínűre pirítottam, sóztam belereszeltem a… Tovább »

Lazac saláta

Olyan előételen gondolkoztam ami vitamindús, könnyed és gyorsan elkészíthető. Füstölt lazaccal, csírákkal és egy pikáns szósszal elkészült ez a saláta , annyit elmondhatok, hogy nagy sikere volt. Hozzávalók: füstölt lazac 30 dekányi, madársaláta, koktélparadicsomok,retekcsírák, avokádó, a szószhoz majonéz, mustár , egy teáskanálnyi tejföl, sáfrányos szeklice, őrölt fehérbors. A saláta elkészülte után pár csepp lime levével… Tovább »

Spagetti avokádo carbonara

Teljesen puha, érett avokádóból krémes szószt készítettem, majd frissen kifőtt spagettitésztával és ropogósra sült szalonnapörccel átkeverve már az asztalon is gőzölgött ez a rendkívül egyszerű ám különlegesen finom tésztaétel. Hozzávalók: 2 darab érett avokádo, só, 2 fokhagymagerezd, őrölt fehérbors, 1 db lime, 1,5 dl tejszín, 10 deka reszelt parmezánsajt,spagettitészta. Az avokádókat kettévágtam, a magot egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!