Simone gasztroságai

Grillezett rákok mangós zöldsalátával

Szentestén hal helyett grillezett rákok készültek a konyhámban, egy nagyon friss és különleges ízű mangós zöldsalátával. Nagyon szép páncélos, fejétől megfosztott óriás garnélákat vettem, kicsit átsóztam és forró grillen megsütöttem. Semmi fűszerezést nem kívánt, a páncélból kibontva pedig hófehér rákhús bukkant elő, amit aztán jó étvággyal el is fogyasztottunk 🙂 Könnyű , különleges étel ,… Tovább »

Lazacsteak majonézes madársalátaágyon, majonézes bébisalátával

Halas napot tartunk, nem volt kérdés, hogy lazac legyen a menü. Gyönyörű vastag vadlazac steakeket fűszereztem és sütöttem puhára-szaftosra. Kicsit jobban elszabadult a fantáziám a fűszerezést illetően, de nem bánom mert a végeredmény kiváló lett. Felfogható ez egy Karácsony előtti főpróbának is vagy csak egy jó kis halas ebéd előszelének is 🙂 Hozzávalók : 6… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!