Simone gasztroságai

Császárszalonnába tekert húsgombócok

Lábadozásom alatt igencsak nem volt kedvem nagy és bonyolult főzésekbe bocsátkozni. Darált hús és szalonna általában akad otthon, friss fűszerek a fűszerkertből elérhetőek . Baconszalonnába tekert darálthúsos ,finoman fűszerezett gombócokat készítettem, szilikonos sütőpapírra fektetve, zsiradék nélkül, sütőben sütve pirosra ropogósra.  Friss paradicsomsalátával kínáltam. Hozzávalók : 50 deka darált hús, 1 egész tojás, egy kisebb fej… Tovább »

Fűszeres sült oldalas petrezselymes újburgonyával, uborka salátával

Úgy vagyok vele, hogy a sült oldalasból soha nem elég… 🙂 hidegen, melegen, kenyérrel vagy anélkül,  egy jó kis petrezselymes újkrumplival akármilyen salátával jöhet. Olyan csodás húsos és kevés zsiradékos oldalast kaptam mint csak ritkán, így kétujjnyi széles darabokra vágva jól befűszerezve puhára-omlósra sütöttem, petrezselymes újkrumplival és friss uborka salátával kínáltam. Hozzávalók : oldalas ,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!