Olyan levest szerettem volna ami jó gazdagon tartalmaz húst, zöldségeket, … valami jó kis lélekmelengetőt ebben a hűvös és szürke időben. Palóclevest főztem, jól bezöldségezve, sok hússal és tárkonnyal ….. pont olyan lett amilyenre vágytam 🙂 Hozzávalók: 50 deka sertéscomb, egy fej vöröshagyma, egy gerezd fokhagyma, zsiradék, egy teáskanálnyi őrölt pirospaprika, himalája só, 25… Tovább »
Tárkonyos palócleves
Olyan levest szerettem volna ami jó gazdagon tartalmaz húst, zöldségeket, … valami jó kis lélekmelengetőt ebben a hűvös és szürke időben. Palóclevest főztem, jól bezöldségezve, sok hússal és tárkonnyal ….. pont olyan lett amilyenre vágytam 🙂 Hozzávalók: 50 deka sertéscomb, egy fej vöröshagyma, egy gerezd fokhagyma, zsiradék, egy teáskanálnyi őrölt pirospaprika, himalája só, 25… Tovább »

Valahogy ez az őszi időszak meghozza a kedvem a kacsához 🙂 Húsbeszerző körútra indultam, és nem bírtam ellenállni a húspult mögött sorakozó csodaszép kacsacomboknak. Már a sült illatát is éreztem ahogy hazafelé tartottam a zacskókban lapuló combokkal, finoman átfűszerezve kacsahájon omlósra sütöttem, majd nem kevés mmmmmm közepette elfogyasztottuk 🙂 Hozzávalók : 6 darab kacsacomb, himalája…