Kifogyott minden kenyérkészletünk, veknit nem akartam, gyökérkenyérhez kevés volt az idő, így a nálunk nagy népszerűségnek örvendő vaslábasban sült cipó mellett döntöttem. Adtam hozzá jó minőségű, őrségi tökmagolajat , és egy fantasztikusan finom lágy belsejű és ropogós héjú itt-ott kifordult cipócskát sütöttem. Alig bírtuk kivárni, hogy kihűljön, még langyosan megvágtuk és pecsenyezsírral- paradicsommal ettük, hát… Tovább »
Cipó tökmagolajjal
Kifogyott minden kenyérkészletünk, veknit nem akartam, gyökérkenyérhez kevés volt az idő, így a nálunk nagy népszerűségnek örvendő vaslábasban sült cipó mellett döntöttem. Adtam hozzá jó minőségű, őrségi tökmagolajat , és egy fantasztikusan finom lágy belsejű és ropogós héjú itt-ott kifordult cipócskát sütöttem. Alig bírtuk kivárni, hogy kihűljön, még langyosan megvágtuk és pecsenyezsírral- paradicsommal ettük, hát… Tovább »
