Simone gasztroságai

Csirkecombok parajos parmezános köntösben

Ha gyorsat és finomat akarsz elkészíteni ezt süsd meg 🙂 Kicsit untam már a rántottat, grillezettet . Volt viszont otthon egy nagy zacskó friss bébiparajom amit már muszáj volt elkészíteni. A reggeliből maradt meg pirított baconszalonna, akadt egy kevés tejszínem és parmezánsajtom így adott volt , hogy ezeket valahogyan összepárosítom. Hozzávalók: csirke felsőcombok , só,… Tovább »

El classico – Filézett csirkecomb rántva paradicsom salátával

El classico, avagy egy igazi klasszikus került terítékre, csak úgy mert megkívántuk, paradicsom salátával köret nélkül  szaftosan ,aranyló bundában . A felső csirkecombokról lehúztam a bőrt, majd a csont mellett bevágtam és egy éles hegyes késsel a csontot kifejtettem. Sóztam, majd hagyományos módon bepaníroztam. ( liszt-tojás-zsemlemorzsa) Közepesen forró zsírban (sertészsír ) aranyszínűre sütöttem. A salátához… Tovább »

Tepsis csirkecomb vele sült zöldségekkel

Mostanában bevallom azt veszem észre magamon, hogy úgy tervezem meg az ebédet- vacsorát, hogy gyorsan kész legyen az étel minél kevesebb munkával és időráfordítással 😀 De ezt most betudom annak, hogy ilyenkor rendkívül kevés szabadidővel rendelkezem sajnos. Hét napból hatot dolgozom, így a tervek egyenlőre csak fejben vannak meg 🙂 De jön még az én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!