Simone gasztroságai

Falunapi főzőverseny Rajkán

Mint minden évben, július közepén  ismét megrendezésre került az egész falut összehozó Falunap, változatos műsorokkal, fellépőkkel és a reggeltől kezdődő főzőversennyel amire negyedik alkalommal hívtak zsűrizni ,amit ezúton is köszönök . Zsűritársaimmal Ritával és Szabival  izgalmas feladat előtt álltunk mert rekord számú nevező csapat jött össze ebben az évben . Minden csapat lelkesen készült, finomabbnál… Tovább »

Faszénen sült pisztráng

Napok óta halra vágytam, ezen belül is grillezettre. Előkerítettem hát a tízéves öntöttvas grillsütőnket, kicsit kipofoztuk, faszenet izzítottunk és a fűszerezett pisztrángokat szép pirosra sütöttük. Hozzávalók: 4 darab nagyobb méretű pisztráng, halfűszer keverék (ami tartalmazott : citromfű, kakukkfű, rozmaring, fokhagyma ) , két csipetnyi sáfrány, só A pisztrángokat előkészítettem. Alaposan megmostam, és mivel már konyhakészen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!