Simone gasztroságai

Húsleves házi májgaluskával

Maradt meg csirkemáj így a vasárnapi levesbe ezúttal nem tészta hanem májgaluska készült. Ritkán készítek, igazából nem is értem miért, hisz gyorsan elkészül és semmi bonyolult nincs benne. Kevés húsos csontból és egy pulykanyakból főztem a levest, így nem lett erős , karakteres de mégis kellően kielégítette a vasárnapi húsleves fogalmát 🙂 A májgaluska pedig… Tovább »

Húsos csontból főtt leves

A kényszer szülte ezt a levest , ugyanis véletlenül csontos tarját vettem ki a fagyasztóból … kicsontozás után készítettem egy levest is így egy alapanyagból kétféle étel készült. Levesbetétnek csak a csontról leszedett húst , zöldséget és főtt fürjtojást használtam. Hozzávalók : Húsos csont, sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zellergumó, friss petrezselyem zöldje, himalája só, fürjtojás A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!