Simone gasztroságai

Kemencés vaddisznósült

Fiatal vaddisznó friss karaja, szüze és combja került terítékre nálunk . Két nappal előtte finoman fűszereztem, pácoltam, majd kemencében omlósra sütöttem. Hozzávalók: Vaddisznó karaj, szűz,és comb, mustár,borókabogyó,őrölt fehér bors,fokhagyma,egy csipetnyi kakukkfű, só, zsír A húsokat sóztam, majd mustárral átkentem, borssal és kakukkfűvel hintettem, borókabogyóval átszórtam zsírral átkentem -alaposan és rászeleteltem a megpucolt fokhagymát. Lefedve két… Tovább »

Langalló

Az első amit a kemencében sütöttünk, langalló volt. Persze akkor még nem volt az igazi, de azóta hála Mesteremnek Darányi Gábornak megtanultuk, hogyan is kell bánni a kemencével, a hőfokokkal . Mostanában már – kihasználjuk a maradék hőt – és nagyon finom tésztaféléket sütünk a mobilkemencénkben. Hozzávalók : A kelt tésztához : 60 deka kenyérliszt,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!