Simone gasztroságai

Raguleves kacsazúzából, szárzellerrel, gombával

Ez a leves hirtelen felindulásból született 😀 Aznap épp a körömszépítészre vártam, gyorsan benéztem a fagyasztóba, hogy miből lehetne valami jó kis tartalmas ragulevest összehozni, és megláttam a kacsazúzákat. Igaz, sok idő kell míg puhára fő, de amire kész lett a körmöm, a leves is elkészült. Friss rendelésből kínálta magát a szárzeller és a gomba,… Tovább »

Pulykaragu leves sajtgaluskával, gombával és szárzellerrel

Annyira kedvelem a gyors és tartalmas raguleveseket, mert viszonylag kevés időráfordítással és munkával mennyei ételt tudok az asztalra varázsolni. Az összetevőket pedig egyszerűen ki tudom váltani glutén és laktózmentes alapanyagokkal ha szükséges. Hozzávalók: 50 deka pulykamell, 1 nagy fej vöröshagyma, 40 deka csiperkegomba, szárzellerből 4 száracska , kettő közepes sárgarépa, só, őrölt fehérbors, egy csipetnyi… Tovább »

Gombás csirkeragu leves

Tegnap ért egy kis baleset de levest muszáj volt főznöm így eléggé komikusra sikeredett a főzés . Az, hogy egy jobbkezesnek a jobb hüvelykujj mennyire hiányzik tegnap megtudtam .. 🙂 Azért döntöttem egy jó kiadós raguleves mellett mert nem akartam bonyolult második fogást főzni. A leves elkészült, azóta az ujjam sínbe rakva, úgyhogy most 1-2… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!