Nyáron Toscanában többször ettem osso buco-t “Siena” módon készítve. A napokban annyira ismételtem volna de sajnos marha-illetve borjú hátsó combhoz nem sikerült hozzájutnom. Volt viszont egy adag marhalábszáram a fagyasztóban így arra gondoltam, hogy azt készítem el ezen a módon, amit a szállásunk szakácsnőjétől tanultam meg, dallamos olaszsággal és angolsággal előadva 🙂 Hozzávalók : 60… Tovább »
Marharagu Siena style
Nyáron Toscanában többször ettem osso buco-t “Siena” módon készítve. A napokban annyira ismételtem volna de sajnos marha-illetve borjú hátsó combhoz nem sikerült hozzájutnom. Volt viszont egy adag marhalábszáram a fagyasztóban így arra gondoltam, hogy azt készítem el ezen a módon, amit a szállásunk szakácsnőjétől tanultam meg, dallamos olaszsággal és angolsággal előadva 🙂 Hozzávalók : 60… Tovább »

Imádom a marhahúsból készülő leveseket, de a marhafarokból készülőt különösen. Szeretem a csontról szinte leomló kissé cupákos puha husit, és a leves semmihez nem hasonlítható ízét. Sok cérnametélttel és sárgarépával jó forrón kínáltam. Hozzávalók : Marhafarok darabolva, 3 egész sárgarépa, egy egész fehérrépa, fél karalábé, egy kisebb darab zellergumó, egy csokor friss petrezselyemzöld, egész bors…