Simone gasztroságai

Medvehagymás krémmel töltött tojások a húsvéti asztalra

Előételnek, hidegtálakra, vacsorára egy vékony kis sonkaszelettel vagy a közelgő húsvéti ünnepek egyik fogásaként kiváló étel a medvehagymás krémmel töltött főtt tojás. Gyorsan elkészül és pikáns , különleges ízű finomságot tálalhatunk a családnak. Hozzávalók : 6-8 darab tojás, egy teáskanál puha teavaj,mustár, himalája só, tejföl, majonéz, egy csipet őrölt fehérbors, egy mokkáskanál fehérbor , friss… Tovább »

Pácoljunk vadat ! Vaddisznó karaja és szűze olajos fűszeres pácban

Helyzeti előnyből indulva ebben az időszakban gyakran jutunk hozzá vadhúsokhoz, nagyvadakhoz és szárnyasokhoz egyaránt. A vadhúsok különleges ételek, rutinból nem is nagyon megy az elkészítés, hisz nem jutunk hozzá annyira gyakran és az ízek miatt nem mindegy hogyan készítjük el. A vaddisznó húsa alapjáraton  erős ízűnek számító hús, megengedett az erősebb fűszerezés a pácolás pedig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!