Simone gasztroságai

Raguleves kacsazúzából, szárzellerrel, gombával

Ez a leves hirtelen felindulásból született 😀 Aznap épp a körömszépítészre vártam, gyorsan benéztem a fagyasztóba, hogy miből lehetne valami jó kis tartalmas ragulevest összehozni, és megláttam a kacsazúzákat. Igaz, sok idő kell míg puhára fő, de amire kész lett a körmöm, a leves is elkészült. Friss rendelésből kínálta magát a szárzeller és a gomba,… Tovább »

Kötözött pulykacomb

Szombaton kacsacombokat sütöttem, de mivel van a családban aki érrrthetetlen módon nem kedveli a kacsacombokat 😀 , ezért neki kötözött pulykacombot sütöttem. A youtube-on tanult kötözési technika szerint kötöztem meg a combot, amit előző este befűszereztem és a hűtőben hagytam kicsit összeérni az ízeket. Tölteléket nem tettem bele, de legközelebb biztosan készítek egy májas-tojásos tölteléket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!