Simone gasztroságai

Tárkonyos csirkeragu leves

Kedvelem a raguleveseket mert egyszerűen elkészíthetőek, gazdag beltartalommal rendelkeznek akár önmagukban is elegendőek egy tartalmas ebédhez. Bármilyen húsból elkészíthető, lehet aprólék, zsírral átszőttebb sertéshús, csirkemell vagy borjú. Ízlés szerint váltogathatjuk az épp kedvünkre levő alapanyagokat. Nálam most csirkemellből főtt leves, sok metélőbabbal és tárkonnyal. Diétába és gluténmentes étrendbe is beilleszthető. Hozzávalók: 1 doboz vágott bab… Tovább »

Tárkonyos palócleves

Olyan levest szerettem volna ami jó gazdagon tartalmaz húst, zöldségeket, … valami jó kis lélekmelengetőt ebben a hűvös és szürke időben. Palóclevest főztem, jól bezöldségezve, sok hússal és tárkonnyal ….. pont olyan lett amilyenre vágytam 🙂   Hozzávalók: 50 deka sertéscomb, egy fej vöröshagyma, egy gerezd fokhagyma, zsiradék, egy teáskanálnyi őrölt pirospaprika, himalája só, 25… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!