Simone gasztroságai

Fokhagymás pecsenyehús

Hazahoztam a friss sertéshúsokat, és a comb annyira gyönyörű volt, hogy muszáj volt lekanyarintani belőle pár szeletet és natúron fokhagymával és durvára őrölt borssal meghintve puhára ízesre sütni. Nagymama készítette így disznóvágások alkalmával amit a férfiak kenyérrel és valamilyen  savanyúsággal ettek, míg a többi fogás el nem készült. Gyorsan kész van és szerintem mennyei étel. … Tovább »

Szűzpecsenye bacon ágyon, gombával és édesburgonyás pürével

Ha szűzpecsenyét készítek, általában a gombás variációt részesíti a család előnyben, ez most sem alakult másképp. Aztán mivel a sertésszűz nagyon jól működik a baconszalonnával, ez sem maradt ki, a köret pedig nem is volt kérdés, sok édesburgonyával püré készült mellé. Hozzávalók : 1 egész sertés szűzpecsenye, himalája só, őrölt bors, zsiradék, 40 deka csiperkegomba,,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!