Simone gasztroságai

Marharagu Siena style

Nyáron Toscanában többször ettem osso buco-t “Siena” módon készítve. A napokban annyira ismételtem volna de sajnos marha-illetve borjú hátsó combhoz nem sikerült hozzájutnom. Volt viszont egy adag marhalábszáram a fagyasztóban így arra gondoltam, hogy azt készítem el ezen a módon, amit a szállásunk szakácsnőjétől tanultam meg, dallamos olaszsággal és angolsággal előadva 🙂 Hozzávalók : 60… Tovább »

Marengói csirke – 23. blogkóstoló

Első ízben veszek részt a blogkóstolón, amit ebben a fordulóban a szenhidratnelkul.blogspot.hu bloggere szervezett-rendezett. Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a jó kis játékra. A sorsolás úgy hozta, hogy a   Böbe konyhája blogról kell választanom egy ételt amit meg kell főzni az eredeti recept alapján. Nem volt könnyű a választás, mert sok finomság található a blogon, de aztán hosszas… Tovább »

Baconszalonnás- újhagymás tojáskrém pirított házikenyér szeleten

Hétvégi reggelik.. végre van idő nyugodtan leülni és enni. Kicsit elmozdulni a sablontól, a vajas-mézes kenyértől, -bár azt is nagyon szeretjük 🙂 A tojásos reggelik valahogy mostanában mindig hétvégére csúsznak , vagy kimerülnek egy gyors rántottában. Most egy tojáskrémet hozok, amit pirítósra kenve ettünk. Hozzávalók : 5 darab tojás, kettő szál újhagyma, egy teáskanálnyi tejföl,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!