Simone gasztroságai

Meggyes rétes “lusta” módon

Ne kövezzetek meg de én sokkal jobban szeretem a sodort rétest mint a húzottat. Elkészíteni is és enni is. Igaz kicsit tartalmasabb a tésztája, nem annyira vékony mint a húzotté de számomra ez lett az ideális rétes , általában túrós és meggyes töltelékkel készítem de idény szerint szinte bármilyen gyümölcs alkalmas a töltelékbe. Most egy… Tovább »

Sodrott cseresznyés-mandulás rétes

Nagyon szeretjük ezt a fajta rétest, mondjuk lehet , hogy megköveznek érte, de én jobban kedvelem mint a nyújtottat. Elkészíteni sem bonyolult, jó vékonyra ki lehet sodorni a tésztát, és tetszés szerint tölthetjük bármivel amit kedvel a család. Friss cseresznyét vásároltam , kimagoztuk és bőven használtam a töltelékbe sok fahéjjal, darált mandulával egy kevés barna… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!