Simone gasztroságai

Pulykaragu leves sajtgaluskával, gombával és szárzellerrel

Annyira kedvelem a gyors és tartalmas raguleveseket, mert viszonylag kevés időráfordítással és munkával mennyei ételt tudok az asztalra varázsolni. Az összetevőket pedig egyszerűen ki tudom váltani glutén és laktózmentes alapanyagokkal ha szükséges. Hozzávalók: 50 deka pulykamell, 1 nagy fej vöröshagyma, 40 deka csiperkegomba, szárzellerből 4 száracska , kettő közepes sárgarépa, só, őrölt fehérbors, egy csipetnyi… Tovább »

Gombás- kakukkfüves csirkeragu leves sajtgaluskával

A ragulevesek egyik legfinomabbika ez a leves, amit csirkemellből, sok gombával, friss kakukkfűvel és ínycsiklandó sajtgaluskákkal dúsítottam. A leves olyan tartalmas, hogy egytálételként is megállja a helyét, de én a biztonság kedvéért sütöttem mellé egy finom túrós-meggyes batyut. Hozzávalók : kettő filézett csirkemell, egy közepes fej vöröshagyma, egy közepes sárgarépa, 40 deka csiperkegomba, egy mokkáskanálnyi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!