Simone gasztroságai

Aranyló csirkerögök fokhagymás mártogatóssal

Friss csirkemellből gyors vacsora készült, kicsit a régmúlt évek itthoni pub-érzetét keltve, mikor egy sör mellett kikértük ezt az ételt és a tálat körbeülve kézzel ettük, a falatkákat alaposan megmártóztattuk a finom fokhagymás mártásban , ropogósra  sült hasábkrumplit majszolva mellé. Ha behunyom a szemem érzem  a füstös fagerendák illatát hallom az élő rockzenét  🙂 Summa… Tovább »

Sörben sült majorannás kacsamell édesburgonyás pürével, roppanós káposztával

Nagyon szép kacsamellet és kacsacombot sikerült beszereznem,  nem fagyasztottam le, hanem felhasználtam a vasárnapi ebédhez mert régen ettünk már kacsát. Semmi különleges fűszerezés, csak só és majoranna, most a sütésnél volt egy kis csavar, mert bő sörös lében sültek olyan omlósra, hogy szinte szétolvadt a szánkban 🙂 A köret közkívánatra édesburgonyás püré és lila párolt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!