Friss csirkemellből gyors vacsora készült, kicsit a régmúlt évek itthoni pub-érzetét keltve, mikor egy sör mellett kikértük ezt az ételt és a tálat körbeülve kézzel ettük, a falatkákat alaposan megmártóztattuk a finom fokhagymás mártásban , ropogósra sült hasábkrumplit majszolva mellé. Ha behunyom a szemem érzem a füstös fagerendák illatát hallom az élő rockzenét 🙂 Summa… Tovább »
Aranyló csirkerögök fokhagymás mártogatóssal
Friss csirkemellből gyors vacsora készült, kicsit a régmúlt évek itthoni pub-érzetét keltve, mikor egy sör mellett kikértük ezt az ételt és a tálat körbeülve kézzel ettük, a falatkákat alaposan megmártóztattuk a finom fokhagymás mártásban , ropogósra sült hasábkrumplit majszolva mellé. Ha behunyom a szemem érzem a füstös fagerendák illatát hallom az élő rockzenét 🙂 Summa… Tovább »

Nagyon szép kacsamellet és kacsacombot sikerült beszereznem, nem fagyasztottam le, hanem felhasználtam a vasárnapi ebédhez mert régen ettünk már kacsát. Semmi különleges fűszerezés, csak só és majoranna, most a sütésnél volt egy kis csavar, mert bő sörös lében sültek olyan omlósra, hogy szinte szétolvadt a szánkban 🙂 A köret közkívánatra édesburgonyás püré és lila párolt…