Simone gasztroságai

Gyökérstanglik

Hétvégén belebotlottam egy olivás stangliba amit frissen sütöttek az egyik üzletben és olyasforma volt mint a gyökérkenyereim csak kicsiben. Gondoltam egyet és összeállítottam egy gyökérkenyér receptet, nyolcfelé osztottam és kis  csavart stanglikat készítettem belőle simán és magvasan. Nagyon jól vizsgáztak, kívül ropogós, belül pedig puha és lyukacsos tésztát kaptam. Hozzávalók:50 deka liszt, 3,6- 3,8 dl… Tovább »

Füstölt makrélás szendvicskrém

Gyönyörű , illatos füstölt makrélát vettem de bazi nagy volt így az egyik feléből szendvicskrémet készítettem ami igazi fehérjebomba lett , a másik feléből előételek készülnek majd.  Hozzávalók : füstölt makréla húsa, mustár, tejföl, egy csipet fehérbors, hagyma, tojás, vaj, egy csepp citromlé A makréla bőrét lehúzzuk, a húsát leszedegetjük, az előforduló szálkákat kiszedjük. A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!