Simone gasztroságai

Steak marhahátszínből

Igazán finom és jól elkészített steaket eddig csak Törökországban ettem . Nagyon fontos a hús minősége , az elkészítés mikéntje. Én magam még soha nem készítettem otthon , ez volt az első próbálkozásom, hogy egy jó steaket együnk. Egy kétkilós hátszín darabot bepácoltam, pár napig érni hagytam, majd másfél ujjnyi széles darabokra vágtam .. de… Tovább »

Toscan kalandozás kulináris élményekkel fűszerezve 5. rész

Lucca, Pisa Az igazán finomra sikeredett vacsora és hangulatos este után nyugovóra tértünk, mert másnapra hosszú menetelést terveztünk, várt bennünket Lucca és Pisa . Újdonsült német szomszédaink és barátaik azonban valószínűleg nem foglalkoztak ezzel,- 😀  ütemes ajtócsapkodások és tipikusan német húdejókedvemvan hangok  zökkentettek ki az épp álommezsgyére érkező állapotomból. Nem voltam túl boldog, minden jólneveltségemet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!