Életemben először Olaszországban , San Gimignanoban volt szerencsém kóstolni ezt a fantasztikus ételt. Frissen sült bagettbe jó vékonyan ám gazdagon halmozta bele a séf a frissen sült fűszeres húst, egy kevés ropogós bőrrel. Épp vásár volt a városka főterén mikor többedszer ott jártunk, rögtön be is szippantott bennünket a vásári forgatag szó szerint 😀 Akkor… Tovább »
Porchetta
Életemben először Olaszországban , San Gimignanoban volt szerencsém kóstolni ezt a fantasztikus ételt. Frissen sült bagettbe jó vékonyan ám gazdagon halmozta bele a séf a frissen sült fűszeres húst, egy kevés ropogós bőrrel. Épp vásár volt a városka főterén mikor többedszer ott jártunk, rögtön be is szippantott bennünket a vásári forgatag szó szerint 😀 Akkor… Tovább »

Jön a sült húsok, a töltött pulyka és egyéb sültek időszaka az ünnep közeledtével. Nálunk még nem volt olyan, hogy ne maradt volna meg egy darabka bármelyik sültből, igaz, hogy van rá négylábú szőrös jelentkező 🙂 de még akkor is van ami feldolgozásra és elfogyasztásra vár, ha kedvencünk is megkóstolta az ünnepi menüt. Saját tapasztalatból…