Simone gasztroságai

Pulykaragu leves színesen

Tartogat még a tél az erejéből, ilyenkor nagyon jóleső lehet egy gazdag, forró leves . Pulykamellből sok friss zöldséggel ragulevest főztem, ami jól átmelengetett és energiával töltött fel ezen a hideg februári napon. Hozzávalók: 30 deka pulykamell , egy egész nagyobb méretű sárgarépa, szárzeller, 20 deka csiperkegomba, só,őrölt fehérbors, egy késhegynyi gyömbér, rizsliszt, zsiradék, 1… Tovább »

Édesburgonyás szárzeller krémleves fürjtojással

Erőt, energiát adó vitaminokkal teli melengető leves. Elkészíteni olyan egyszerű, hogy még azok is nekiállhatnak akik nem gyakorlott háziasszonyok. Gyorsan kész, nagyon aromás , simogatóan selymes állagú . Hozzávalók: szárzeller, édesburgonya, só, fehér bors , fél fej vöröshagyma, fürjtojás A szárzeller felét kockákra vágtam. Egy nagy méretű édesburgonyát megfeleztem , megpucoltam és kockáztam. A vöröshagyma… Tovább »

Raguleves kacsazúzából, szárzellerrel, gombával

Ez a leves hirtelen felindulásból született 😀 Aznap épp a körömszépítészre vártam, gyorsan benéztem a fagyasztóba, hogy miből lehetne valami jó kis tartalmas ragulevest összehozni, és megláttam a kacsazúzákat. Igaz, sok idő kell míg puhára fő, de amire kész lett a körmöm, a leves is elkészült. Friss rendelésből kínálta magát a szárzeller és a gomba,… Tovább »

Pulykaragu leves sajtgaluskával, gombával és szárzellerrel

Annyira kedvelem a gyors és tartalmas raguleveseket, mert viszonylag kevés időráfordítással és munkával mennyei ételt tudok az asztalra varázsolni. Az összetevőket pedig egyszerűen ki tudom váltani glutén és laktózmentes alapanyagokkal ha szükséges. Hozzávalók: 50 deka pulykamell, 1 nagy fej vöröshagyma, 40 deka csiperkegomba, szárzellerből 4 száracska , kettő közepes sárgarépa, só, őrölt fehérbors, egy csipetnyi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!