Simone gasztroságai

Gombás csirkeragu leves

Tegnap ért egy kis baleset de levest muszáj volt főznöm így eléggé komikusra sikeredett a főzés . Az, hogy egy jobbkezesnek a jobb hüvelykujj mennyire hiányzik tegnap megtudtam .. 🙂 Azért döntöttem egy jó kiadós raguleves mellett mert nem akartam bonyolult második fogást főzni. A leves elkészült, azóta az ujjam sínbe rakva, úgyhogy most 1-2… Tovább »

Tárkonyos sertésragu leves

Szinte már egytálétel, annyira gazdag és laktató ez a leves, sok hússal és zöldségekkel készült, egy darabka tárkonnyal, csak az íze kedvéért 🙂  Hozzávalók : 50 deka sertéscomb, 1 fej vöröshagyma, őrölt pirospaprika, őrölt fehérbors, őrölt kömény, friss tárkony, késhegynyi porított vargánya ételízesítő helyett, két maréknyi zöldborsó, kettő nagyobb burgonya, 1 közepes sárgarépa, 20 deka… Tovább »

Tárkonyos palócleves

Olyan levest szerettem volna ami jó gazdagon tartalmaz húst, zöldségeket, … valami jó kis lélekmelengetőt ebben a hűvös és szürke időben. Palóclevest főztem, jól bezöldségezve, sok hússal és tárkonnyal ….. pont olyan lett amilyenre vágytam 🙂   Hozzávalók: 50 deka sertéscomb, egy fej vöröshagyma, egy gerezd fokhagyma, zsiradék, egy teáskanálnyi őrölt pirospaprika, himalája só, 25… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!