Simone gasztroságai

Pulykaragu leves színesen

Tartogat még a tél az erejéből, ilyenkor nagyon jóleső lehet egy gazdag, forró leves . Pulykamellből sok friss zöldséggel ragulevest főztem, ami jól átmelengetett és energiával töltött fel ezen a hideg februári napon. Hozzávalók: 30 deka pulykamell , egy egész nagyobb méretű sárgarépa, szárzeller, 20 deka csiperkegomba, só,őrölt fehérbors, egy késhegynyi gyömbér, rizsliszt, zsiradék, 1… Tovább »

Vargányagomba leves

Melengető, ízes és egyszerű gombaleves vargányagombából, egy kis gouda sajttal, hogy még pikánsabb legyen. Gyorsan kész van és ebben a téli hidegben igazán jól tud esni a forró leves . Hozzávalók : 20 deka fagyasztott vargánya gomba, só, őrölt fehér bors, őrölt zöldbors, egy csipetnyi kakukkfű, laktózmentes tejszín, rizsliszt, víz. Gouda sajt levesbetétként. A fagyasztott… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!