Mascarponekrém pirított baconszalonnával és apróra vágott snidlinggel

Kiváló előétel, gyors elkészíthetőség, nálunk nagy sláger !

Hozzávalók : 250 g mascarpone sajt, érdemes a drágábbat venni mert intenzívebb ízekkel bír, 250 g szeletelt baconszalonna, (ebből akár többet is rakhatunk mert a felkockázás és pirítás után jócskán veszít a súlyából ) egy jó nagy csokor friss snidling.

A mascarpone sajtot simára keverjük. A szeletelt baconszalonnát felkockázzuk és ropogósra pirítjuk. A megmosott friss snidlinget apróra vágjuk. A pirított bacont, az aprított snidlinget belekeverjük a kikevert mascarpone krémbe,  majd jól összevegyítjük és a hűtőbe tesszük. 

Én saját sütésű félbarna tönkölykenyeret pirítottam hozzá, ízlés szerint rákenjük és jóízűen elfogyasztjuk 🙂

 Jó étvágyat !

Tovább a blogra »