Csirkemelltallérok scamorzaforgáccsal , párolt zöldségekkel, feketeparadicsommal, lucerna -és retekcsírával

Férjem kívánságára készült el ez az egészséges és finom vacsora, gyorsan elkészíthető vitamindús és súlykímélő. 



Hozzávalók: 

Csirkemell, barna csiperkegomba, konzerv zöldbab,  fekete koktélparadicsom, brokkoli, , lucernacsíra, retekcsíra , snidling, scamorza sajt.



A barna csiperkegombát cikkekre vágjuk, olivaolajon átpároljuk, himalája sóval , kevés őrölt borssal  meghintjük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a csirkemelltallérokat.

A brokkolit puhára pároljuk, majd a konzerv zöldbabbal átfuttatjuk egy kevés olivaolajon. 

Tálaláskor félbevágjuk a paradicsomokat, a scamorzasajtból forgácsokat reszelünk.

A tányér közepére halmozzuk a megpárolt, megpirított gombát, a párolt brokkolit, és a zöldbabot.

Melléhelyezzük a félbevágott paradicsomokat, a lucerna és a retekcsírát.

A másik oldalra elrendezzük a csirkemelltallérokat, rászórjuk a scamorzaforgácsot, és az apróra vágott snidlinget  . 

Tovább a blogra »