El classico, avagy egy igazi klasszikus került terítékre, csak úgy mert megkívántuk, paradicsom salátával köret nélkül szaftosan ,aranyló bundában .
A felső csirkecombokról lehúztam a bőrt, majd a csont mellett bevágtam és egy éles hegyes késsel a csontot kifejtettem. Sóztam, majd hagyományos módon bepaníroztam. ( liszt-tojás-zsemlemorzsa)
Közepesen forró zsírban (sertészsír ) aranyszínűre sütöttem.
A salátához alaposan megmostam 6 darab nagyobb méretű paradicsomot, cikkekre vágtam. Egy nagy fej fehér héjú főzőhagymát kettévágtam, majd vékonyan felszeleteltem. Elkészítettem a salátalevet ( víz, barna cukor, ecet – ízlés szerinti arányban – mi édesebben szeretjük ) a felszeletelt hagymát és a cikkekre vágott paradicsomot a kész salátalébe kevertem. A tetejét frissen vágott petrezselyem zöldjével szórtam.