Simone gasztroságai

Omlett gazdagon

Néha jó egy kicsit lelassulni, kényelmesen, pizsiben elkészíteni egy jó kis omlettet, színes paprikákból, finoman megpirított baconszalonnával és egy napsugaras tavaszi vasárnap reggelen feltálalni a szeretteinknek. Nálam elmaradhatatlan része a reggeliknek a latte machiato vagy egy jó habos cappuccino, így együtt  remek kezdése egy lusta vasárnapnak 🙂

Hozzávalók 3 főre: 10 darab egész tojás, zöld és sárga kaliforniai paprika, friss zöldhagyma, baconszalonna, só, kevés zsiradék.

A hagymát , a paprikákat és a baconszalonnát kockázzuk, majd kevés zsiradékon megpároljuk. A tojásokat jó alaposan felverjük, sózzuk, majd a kellőképpen megpárolt-pirított forró alapanyagokhoz öntjük, lehetőség szerint minél kevesebbszer keverjünk bele, ( vagy egyáltalán ne ) úgy szép magas és egyöntetű omlettet kapunk 🙂 Ha ügyesek vagyunk, az egész omlettet át is fordíthatjuk pár pillanatra . Forrón tálaljuk .

reggeli1

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!